Szolgáltatásaink

erp_pannon_cargo_350x350

ERP bevezezésének támogatása

A folyamatmenedzsment rendszerek alapja az, hogy megértsük és átláthatóvá tegyük vállalati folyamatainkat. Az Enterprise Resource Planning, vagyis  egy új  vállalatirányítási rendszer egy integrált üzleti folyamatkezelő szoftver, amely alapjában határozza meg a vállalat ügymeneteit.  Szakértőink az ERP rendszert szabják ügyfeleink vállalati folyamataihoz: felmérik az érintett műveleteket, és üzleti folyamat-modellezésel (BPMN) valamint eseményvezérelt folyamatláncon (EPC) keresztül dokumentálják azokat. A BPMN (Business Process Model and Notification) célja az egységes grafikus jelölés az üzleti folyamat ábrázolásához; belső, absztrakt, együttműködési és koreográfiai modell típusokra alkalmazzuk.  Az Event Driven Process Chain (EPC) olyan módszertan, amelynek segítségével eseményeket, tevékenységeket, személyeket logikai rendszerek alapján, szabályok szerint kapcsolunk össze.

Raktár- és telephely tervezés

A piac akkor működik jól, ha igazodik a vevő igényeihez. Logisztikai folyamatok minden egyes fázisára ezt úgy értelmezhetjük, hogy az „Éppen időben” elvet alkalmazva, nullára igyekszünk csökkenteni a várakozási időt. Ehhez olyan rendszereket kell felépíteni, amelyek tárolni képesek a felhalmozott többletet. Ezt a funkciót látják el a raktárak.  Vállaljuk raktárak, üzemcsarnokok, komplett telephelyek tervezését. Telephelyek esetében megtervezzük annak elrendezését, a közlekedési kapcsolatokat, a belső forgalmi rendet, parkolókat. Tapasztalattal rendelkezünk  teljes folyamatok megvalósításában, az engedélyeztetési tervek megszerzésétől kiindulva az építészeti tervek elkészítéséig, vevő-specifikus igények szerint. Teljesen egyedi termékkörre, raktározási és disztribúciós igényekre szabható informatikai rendszerek tervezésében és fejlesztésében is van gyakorlatunk.

raktar_pannon_cargo_350x350.jpg
logisztikai_meresek_pannon_cargo_350x350.jpg

Logisztikai audit és logisztikai folyamatok időmérése

Fejlesztési javaslatok előterjesztésével, azok kivitelezésével segítjük ügyfeleink logisztikai rendszerének működését. Az Ön cégére szabott audit megoldásainkkal, beszállító auditokkal  nyomon tudja követni cége teljesítményét. Az auditok eredményeként olyan feladat-priorizált eszközt kap, amelynek segítségével lépésről-lépésre fejlesztheti rendszerét. Az optimalizálásához, a fejlesztési irányok meghatározásához nélkülözhetetlen vállalata működési folyamatainak időmérése is. A raktári folyamatok – beérkezés, tárolás, komissiózás, kitárolás – időmérését és hatékonyságmérését is biztosítjuk Önnek, amennyiben ezt a szolgáltatást is igényli.

Kereslettervezés és előrejelzés

A vevői igényeknek vagyis a keresletnek az előrejelzése olyan becslési folyamat, amely az eladható mennyiség meghatározásában nyújt segítséget. Az előrejelzés szemléletét tekintve lehet felülről lefelé (top-down) és alulról felfelé (bottom-up) irányuló. Ha felülről lefelé irányul: az összvállalati igényekből indulunk ki,  az alulról felfelé irányuló tervezésnél az elosztó központok szintjét tekintjük kiindulópontnak. A legjobb gyakorlatok adaptálásával, gyors, rugalmas, folyamatos felülvizsgálattal és minősítéssel biztosítjuk az Ön cége igényeinek maximális kielégítését.

tervezes_pannon_cargo_350x350
normaido_pannon_cargo_350x350

Normaidő- és hatékonyságmérés

A pontos időszükségletek ismerete, mérése elengedhetetlen a hatékony tervezéshez, kivitelezéshez, működtetéshez. Minőségi raktárkezelő, készletnyilvántartó programunkkal azonnali készletkimutatást adunk, konkrét kéréseire specifikus megoldást biztosítunk, megadott határidőre. Saját fejlesztésű programunk nemcsak a normaidő számítására képes, hanem akár ad hoc változtatások normaidőre gyakorolt hatását is kimutatja. Javaslatot teszünk Önnek továbbá a normaidők folyamatos javítására vállalata kézi és gépi műveleteire vonatkozóan.

Orvosi eszközök beüzemelése, szervizelése

Cégünk vállalja egészségügyi eszközök, gépek, berendezések kiszállítását, beüzemelését, garanciális szervizelést, és garanciális időn túl is végzünk szerviz szolgáltatást. Kereskedelem-politikánkat jellemzi az orvosi műszer technikában ismert és vezető gyártókkal történő kapcsolattartás.  Célunk a magyar egészségügyi intézmények folyamatos ellátásának biztosítása magas minőségű orvosi eszközökkel. A hatvani Robert Bosch elektronikai Kft  által képzett  technikusok, mérnökök számára is biztosítunk munkaviszonyt az egészségügyi projektek megvalósításához.

orvosi_eszkozok_pannon_cargo_350x350

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

MEGVÁLASZOLATLAN KÉRDÉSE VAN?

Miért válasszon minket?

Szakértő gárda

Fiatal tehetséges titánok és több évtizedes tervezői és tanácsadói tapasztalattal rendelkező munkatársaink állnak az Ön rendelkezésére.

Teljes körű megoldások

Komplex szolgáltatóként nyújtunk Önnek innovatív és egyedi megoldásokat.

Pontos és megbízható

Cégünk számára meghatározó az Ön elégedettsége, a megbeszélt határidők betartása.

Szociális felelősségvállalás

Reszponzívan reagálunk a mikro és makro környezetünket ért hatásokra. Törekszünk a biztonságra, biztonságos munkakörnyezet kialakítására és munkatársaink fejlesztésére.

Referenciák

Cégek, akikkel együtt dolgozunk.

PANNON CARGO & SPED TRANS Kft. Minden jog fenntartva 2021.