Ismerje meg cégünket

Rólunk

A PANNON CARGO & SPED TRANS Kft. a jól kialakított humánerőforrásának, minőségi eszköz- és infrastruktúra hálózatának köszönhetően hatékonyan képes kielégíteni a piac igényeit. A tehetséges fiatal műszaki szakemberekből, mérnökökből, projektmenedzserekből és több évtizedes vállalat vezetői, tervezői- és építői tapasztalattal rendelkező kollégákból álló szakértői gárdánk megoldást kínál minden egyedi megrendelésre. Minőségügyi politikánk  a kölcsönös bizalom szemléletmódon alapul, melynek két alappillére az egyedi igények gyors, pontos felmérése, a projektek határidőre történő megvalósítása,  valamint kollégáink folyamatos fejlesztése.

A logisztikai információs rendszerekben megfigyelhető változások, mint például az automatikus azonosító rendszerek, az új kommunikációs technológiák megjelenése és elterjedése a raktár szerepét is módosította.A  piaci trendekhez igazodva áru-manipulációs értéknövelő tevékenységekkel bővítettük tevékenységi körünket. Vállaljuk  ERP rendszerek bevezetését, raktárak, komplett telephelyek tervezését, logisztikai auditot, hatékonyságmérést, orvosi eszközök beüzemelését és szervizelését.

Iso 9001 tanúsítvány

Cégünk, a PANNON CARGO & SPED Trans Kft.  – H-2142 Nagytarcsa, Ipari Park, Cinkotai u. 0128/171 hrsz. – által bevezetett és működtetett minőségirányítási rendszer megfelel az MSZ EN ISO 9001:2015 szabványnak.

A tanúsítvány a következő tevékenységi körre érvényes:

Orvostechnikai eszközök/berendezések szervizelése. Logisztikai szolgáltatás.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Megválaszolatlan kérdése van?

Miért válasszon minket?

Szakértő gárda

Fiatal tehetséges titánok és több évtizedes tervezői és tanácsadói tapasztalattal rendelkező munkatársaink állnak az Ön rendelkezésére.

Teljes körű megoldások

Komplex szolgáltatóként nyújtunk Önnek innovatív és egyedi megoldásokat.

Pontos és megbízható

Cégünk számára meghatározó az Ön elégedettsége, a megbeszélt határidők betartása.

Szociális felelősségvállalás

Reszponzívan reagálunk a mikro és makro környezetünket ért hatásokra. Törekszünk a biztonságra, biztonságos munkakörnyezet kialakítására és munkatársaink fejlesztésére.

Referenciák

Cégek, akikkel együtt dolgozunk.

PANNON CARGO & SPED TRANS Kft. Minden jog fenntartva 2021.